Reabilitare conducte de apă existente folosind tehnologia trenchless

3M™ Scotchkote™ 2400 este metoda rapidă de rezolvare a problemelor legate de calitatea apei şi integralitatea conductelor, reducând în acelasi timp impactul asupra comunităţilor.

3M™ Scotchkote™ 2400 ajută la îmbunătăţirea calităţii apei în conductele de apă potabilă existente. Formula de întărire rapidă permite ca secţiunile protejate să fie repuse în serviciu în 90 de minute de la aplicare.
Este o solutie fără săpătură, care utilizează o pulverizere circulară, evitând o mare parte din costurile şi impactul asupra comunităţilor ca în cazul  înlocuirii complete a unei conducte.

• Protejează calitatea apei prin prevenirea coroziunii
• Determină creşterea debitului de apă prin refacerea şi menţinerea diametrului interior al conductei
• Contribuie la reducerea pierderilor de apă prin etanşarea fisurilor de până la 6 mm si a crăpăturilor de până la 5 mm lăţime

Proprietăţile unice ale Scotchkote 2400, combinate cu o pulverizare circulară fără săpătură, protejează infrastructura existentă de conducte ajutând la refacerea diametrului interior al conductei, la creşterea debitului de apă, minimizând în acelaşi timp pierderile de apă şi prevenind coroziunea.

3M™ Scotchkote™ 2400 asigură un timp de stabilizare de 10 minute si de 60 de minute timp de întărire, urmat de o curăţare de 30 minute. Capacitatea de a reconecta o conductă principală de apă în 90 de minute de la aplicare permite restabilirea serviciului în aceeaşi zi – reducând  costurile totale, scurtarea timpului de excavare şi reducerea la minim a întreruperilor pentru consumatori. Este utilizat pentru reabilitarea conductelor de apă potabilă din fontă şi fontă ductilă cămăşuite cu ciment, oţel, PVC şi azbo-ciment între 100 mm şi 610 mm diametru.
Scotchkote 2400 este certificat NSF/ANSI-61 şi aprobat pentru contactul cu apa potabilă în ţările din America de Nord, Asia şi Europa. Este 100% solid şi nu contine răşină epoxidică.

3M™ Scotchkote™ 2400 – prelungim viaţa conductelor vechi, într-un mod convenabil şi sustenabil.

3M şi Scotchkote sunt mărci înregistrate ale 3M Company.