Despre noi

Revista Trenchless Romania a aparut ca o consecinta fireasca a inceputului de maturizare a pietei constructiilor din Romania, a atentiei din ce in ce mai sporite a societatilor care asigura servicii in domeniul constructiilor catre tehnologii mai eficiente din punct de vedere resurse financiare, umane si de timp.

Prima editie a revistei Trenchless Romania a aparut odata cu prima editie a Trenchless Romania Conference&Exhibition (18 mai 2016 – Bucuresti), eveniment de anvergura la nivel international care atrage atentia in mod constructiv asupra tehnologiilor alternative (fara sant deschis).

Revista Trenchless Romania este prima revista din Romania care este axata pe tehnologiile fara sant deschis. Tehnologiile no-dig sunt tehnologii pionierat care combina eficienta economica si protectia mediului inconjurator, asigurand in acest mod o abordare moderna pentru instalarea, inlocuirea sau reinoirea tururor utilitatilor subterane de la apa, canalizare, gaze sau conducte industriale, la conducte de energie electrica si fibra optica, utilizand minime resurse in ceea ce priveste excavarea clasica si distrugerea strazilor/suprafetelor. Tehnologiile no-dig reprezinta metode favorabile pentru a fi folosite in special in mediul urban, cu trafic intens de vehicule si pedestral, unde exista numeroase utilitati subterane. Tehnologiile no-dig reprezinta solutia optima pentru subtraversari de strazi si alte coridoare de transport, deasemenea si pentru subtraversari de rauri/ape.

Revista Trenchless Romania prezinta echipamente, produse si servicii aleproducatorilor/importatorilor/distribuitorilor care activeaza in domeniu, adresandu-se unei audiente de top din intreaga regiune al carui scop este de a fi la curent cu noutatile in domeniu, cat si de a-si largi cunostintele si experienta din zona celor mai noi si inovatoare tehnologii trenchless pentru instalarea si inlocuirea si/sau improspatarea utilitatilor subterane existente.

Echipa noastra editeaza si revista Masini si Utilaje pentru Constructii, prima revista de utilaje din Romania, cu un istoric de 10 ani de aparitii lunareneintrerupte. Pentru mai multe detalii cu privire la revista Masini si Utilaje pentru Constructii:

http://www.masinisiutilaje.ro/

Echipa noastra organizeaza si cel mai important eveniment cu tematica trenchless technologies din Romania. Pentru mai multe detalii cu privire la evenimentul Trenchless Romania Conference&Exhibition:

http://www.trenchless-romania.com/