New entry on the trenchless market

Compania ALLEMANIA EUROTECH închiriază, vinde şi oferă service pentru tehnologii, utilaje şi echipamente pentru drumuri, construcţii şi industria minieră: cuţite de frezat asfalt/ beton, cilindri compactori, instalaţii automate de nivelare, instalaţii de preparat emulsie bituminoasă, cisterne de emulsie, maşini de amorsat cu emulsie bituminoasă, placi vibratoare, vibrofinisoare de asfalt, piese de schimb etc.

Calitatea profesionalismul cu care angajaţii companiei întâmpina fiecare colaborare sunt caracteristici care determină succesul acestei firme. Allemania Eurotech se impune pe piaţa din România prin intermediul inginerilor şi muncitorilor calificaţi care răspund întotdeauna cu promptitudine şi corectitudine la fiecare solicitare.

Specialiştii companiei îţi asigură servicii specifice de închiriere şi vânzare utilaje şi echipamente pentru orice gabarit. Clienţii beneficiază de service pentru o gamă masivă de unelte, aparate, maşini şi utilaje necesare în domeniul construcţiilor de drumuri şi industriei miniere.

În portofoliul companei ALLEMANIA EUROTECH se regăsesc următoarele mărci:

  • C.E.E.I. SNC Italia – Echipamente electrice industriale;

  • IMPIANTI GUTHERM Italia – Instalaţii pentru produs emulsie bituminoasă, cisterne pentru transportul şi răspândirea emulsiei;

  • PACLITE EQUIPMENT Franta – Echipemente de mica mecanizare/ tehnica de compactare;

  • MECLEAN PROFFESIONALCLEANINGMACHINES B.V. Olanda – Instalaţii mobile de curăţat ecologic tip TrailerJet şi autovehicule multifuncţionale tip CityCleaner;

  • TRACTO-TECHNIK GmbH Germania – Echipamente pentru subtraversare.

Cu un istoric de peste 40 de ani de experiență, C.E.E.I. studiază şi produce echipamente electrice industriale specializate, produse specifice pentru utilaje de pavaj rutier, mașini de terasament și agricultură.

În anii ’70 a început activitatea GUTHERM, o companie de dimensiuni medii specializată în producţia de instalaţii pentru produs emulsie bituminoasă, dar și cisterne pentru transportul şi răspândirea emulsiei.

Cu fabrici ultramoderne în Singapore care aderă la cele mai bune standarde de calitate ale industriei, compania Paclite Equipment/ Unicorp Europe oferă o gamă largă de echipamente industriale pentru compactare, lucrări de beton, tăiere, șlefuire.

MECLEAN este un producător de echipamente profesionale de curățare. În dezvoltarea, testarea și producerea de mașini, Meclean pune accentul pe utilizator. Indiferent de modelul conceput, obiectivul companiei are întotdeauna ca rezultat mașini de curățare mecanice extrem de funcționale, fără elemente electronice sau funcții inutile.

Începând cu luna Noiembrie 2019 Allemania Eurotech a devenit dealer exclusiv al utilajelor TRACTO-TECHNIK GmbH, pentru nord-vestul României,

TRACTO-TECHNIK dezvoltă, produce și comercializează mașini și accesorii pentru instalarea subterană și reînnoirea conductelor. Aceste tehnologii NO-DIG fără șanț deschis sunt utilizate pentru construcția rețelelor de alimentare cu apă, gaze și energie electrică, telecomunicații, încălzire urbană, rețea de cabluri cu fibră optică și pentru construcția conductelor, precum și pentru evacuarea apelor uzate. Clienții care folosesc aceste mașini speciale provin în principal din domeniul construcțiilor civile și al ingineriei civile specializate, dar includ și companii de utilități și operatori de rețea.