TRACTO-TECHNIK începe expansiunea

Producător de utilaje bazate pe tehnologia trenchless, TRACTO-TECHNIK a investit în modernizarea și extinderea sediului său din Lennestadt, Germania. TRACTO-TECHNIK a anunţat mai multe planuri de extindere, inclusiv centralizarea fabricii de asamblare, un nou centru de logistică și tehnologie la un nivel de performanţă foarte ridicat.

 

Ansamblul tuturor sistemelor sale trenchless – care este în prezent răspândit în mai multe locaţii – vor fi centralizate la locaţia din Lennestadt-Saalhausen până la sfârșitul anului. Construcţia a început la începutul lunii martie a.c. la noul centru de tehnologie de la Lennestadt-Langenei de 550 m2, care va găzdui departamentele de proiectare, inginerie și cercetare-dezvoltare.

 

Directorul executiv și CEO al companiei TRACTO-TECHNIK, Timotheus Hofmeister a declarat: “Facem o investiţie conștientă în gruparea competențelor de bază în producţie și dezvoltare în locaţiile respective. În acest fel, sunt create sinergii semnificative care să ne permită să realizăm o creștere durabilă, pentru a asigura succesul companiei pe termen lung și locurile de muncă care merg împreună cu aceasta.”

 

Toate noile facilităţi vor fi operaţionale de la începutul anului 2018.