NO-DIG Berlin 2017

Timp de patru zile, Berlinul a fost locul de întâlnire al firmelor de profil și operatorilor de apă și canal din întreaga lume, 450 de expozanți din 26 de ț ări prezentând, în fața a peste 19.273 vizitatori, cele mai noi produse, servicii și soluții tehnice în domeniu.

La eveniment au participat mai mult de 20 de delegații din țări europene și non-europene, inclusiv din America Centrală, Japonia, China și Coreea, fapt ce a transformat evenimentul într-un cadru ideal de dialog pentru companiile globale din industria apei.

Deschiderea evenimentului a fost realizată de Prof. Jens Hölterhoff, Președinte GSTT, în cadrul ceremoniei fiind decernate și premiile pentru „Inovație și proiecte” din străinătate. Ceremonia de premiere din deschiderea Wasser Berlin INTERNATONAL s-a adresat unui public numeros și a prezentat oportunitățile tehnice, economice și de mediu ale utilizării inovatoarelor tehnologii trenchless, mai ales în orașele cu spații limitate și cu trafic intens.

În cadrul programului NO DIG BERLIN au fost prezentate 21 de lucrări tehnice și prezentări din 5 țări (Austria, Germania, Irlanda, Finlanda și Iran), care acoperă lucrările de pipe jacking, microtunneling, dezvoltarea infrastructurii și planificarea proiectelor, precum și gestionarea și reabilitarea rețelelor de utilități publice. Decernarea premiilor GSTT a început cu Silver Award 2017 la categoria „Inovație” în domeniul tehnologiilor trenchless. Premiul a fost câstigat de compania Swietelsky.