Pipeline Technology Conference, 15-18 Martie 2021

Având în vedere imperativele medicale ale vremii noastre, cea de-a 16-a Conferință Pipeline Technology, inițial planificată ca un eveniment hibrid, se va transforma într-un eveniment exclusiv online.

„Am anticipat deja acest scenariu la începutul planificării noastre și suntem acum bine pregătiți să oferim participanților și expozanților o oportunitate online care să imite factorii de succes ai PTC-ului din Berlin, doar practic”, spune președintele Institutului EITEP Dr. Klaus Ritter.

PTC-ul virtual va avea loc în perioada 15-18 martie 2021 și va include din nou o expoziție cu standuri virtuale și sponsori, în plus față de programul amplu al conferinței, cu aproximativ 100 de prezentări în discursuri principale, discuții de grup, sesiuni plenare și prezentări tehnice. Rețeaua între participanți și cu vorbitori și expozanți va fi posibilă la diferite niveluri.

„În ultimele 6 luni am câștigat o experiență neprețuită cu noua noastră serie de evenimente„ Summit-uri virtuale de conducte ”, cu privire la numeroasele beneficii pe care le poate oferi un format exclusiv online. eveniment pe care participanții îl vor aminti pentru mult timp ”, a declarat Dennis Fandrich, președintele PTC.

În lumina delegațiilor participante din 80 de companii diferite care operează conducte, PTC a fost întotdeauna un loc de întâlnire unic pentru schimbul de cunoștințe ale operatorilor de-a lungul frontierelor și continentelor naționale. Această caracteristică definitorie a PTC va fi îmbunătățită anul acesta prin oferirea de bilete gratuite pentru operatorii de conducte pentru evenimentul exclusiv online.

„Diversitatea incredibilă a operatorilor de conducte din întreaga lume a fost întotdeauna un stimulent special pentru sponsorii și expozanții ptc. Oferind un bilet de operator gratuit, ne așteptăm să participe mai mulți operatori în acest an decât oricând „, a declarat Marian Ritter, Director Expoziții la Institutul EITEP.

Pe baza unei revizuiri a Comitetului consultativ PTC, programul conferinței va fi publicat online în curând. Expozanții și sponsorii se pot înregistra  https://www.pipeline-conference.com/