Trenchless Romania Conference & Exhibition – 18 mai 2016 – Hotel Caro Bucuresti

Trenchless Romania este Conferinta special dedicata sectorului de tehnologii trenchless, ce are ca misiune prezentarea celor mai noi tehnologii de subtraversare. Evenimentul este sustinut de RoSTT (Romanian Society for Trenchless Technologies) si GSTT (German Society for Trenchless Technologies).

Puteti afla mai multe despre tehnologiile no-dig la evenimentul Trenchless Romania Conference&Exhibition, care va avea loc pe 18 mai 2016 la hotel Caro din Bucuresti. Evenimentul numara o serie de invitati speciali, printre care insusi profesorul Jens Hölterhoff, Presedinte al GSTT (Asociatia Germana de Trenchless Technology). Alaturi de acesta vor sustine prezentari specialisti si experti in domeniu. Conferinta ofera si posibilitatea de expunere si prezentare a celor mai revolutionare utilaje si produse folosite in prezent.

Utilizarea tehnologiilor fara sapare pot salva integritatea strazilor!

Cine locuieste la oras este familiar cu spargerea strazilor pentru repararea sau instalarea de noi tevi din retelele de utilitati publice (apa, canalizare, gaz, fibra internet). Dar daca in locul folosirii tehnologiei clasice, s-ar folosi tehnologiile no-dig?

Mai rapid, mai economic, mai eficient, mai favorabil pentru mediul inconjurator!

Tehnologiile no-dig sunt tehnologii pionierat care combina eficienta economica si protectia mediului inconjurator, asigurand in acest mod o abordare moderna pentru instalarea, inlocuirea sau reinoirea tururor utilitatilor subterane de la apa, canalizare, gaze sau conducte industriale, la conducte de energie electrica si fibra optica, utilizand minime resurse in ceea ce priveste excavarea clasica si distrugerea strazilor/suprafetelor. Tehnologiile no-dig reprezinta metode favorabile pentru a fi folosite in special in mediul urban, cu trafic intens de vehicule si pedestral, unde exista numeroase utilitati subterane. Tehnologiile no-dig reprezinta solutia optima pentru subtraversari de strazi si alte coridoare de transport, deasemenea si pentru subtraversari de rauri/ape.

 
Contact organizator:
Audienta Generala AG
Bld. Corneliu Coposu, Nr. 7,
Bl. 104, Et. 1, Ap. 33
030829 Bucuresti-Romania
Persoana de contact:Maria Nae – Marketing Manager
+40724 550 830
maria.nae@masinisiutilaje.ro
 

Contact in Germany:
TRACTO-TECHNIK GmbH & Co. KG
Person to contact: Thorsten Schulte
+49 (0) 2723 808-246
thorsten.schulte@tracto-technik.de
 

Pentru mai multe detalii accesati site-ul evenimentului: http://www.trenchless-romania.com/