TRENCHLESS ROMANIA CONFERENCE & EXHIBITION, 7TH EDITION, 28 IUNIE

Avem plăcerea să vă invităm la cea de-a 7-a ediție a  Trenchless Romania Conference & Exhibition 2023, cel mai important eveniment din regiune dedicat sectorului de tehnologii fără săpătură, care va avea loc în data de 28 2023 la Hotel Caro Club București.

  Trenchless Romania Conference & Exhibition 2023va prezenta utilaje, produse şi servicii de la producători şi furnizori internaţionali în domeniul tehnologiilor de forare orizontală dirijată. Aceştia vor împărtăşi din experienţa şi cunoştinţele lor privind cele mai noi tehnologii pentru instalarea şi renovarea utilităţilor subterane.

Evenimentul prezintă cele tehnologii inovative pentru lucrările de instalare a utilităților publice, de renovare și reabilitare a rețelelor subterane.

Participanți în sală:

  • Reprezentanți ai companiilor de construcţii contractori/subcontractori;
  • Reprezentanți ai firmelor de consultanță si proiectare în domeniul infrastructurii și rețelelor de utilități publice;
  • Reprezentanți Ambasade si Camere de Comerț;
  • Reprezentanți Asociaţii profesionale din domeniul
    constucțiilor (ARACO, PSC, APMCR);
  • Reprezentanți ai autorităţilor publice centrale și locale (operatori);

Evenimentul este susținut de Trenchless Romania Club (Asociația Română pentru tehnologii  trenchless), ISTT (Asociația Internațională pentru Tehnologii Trenchless), ARA (Asociația Română a Apei), GSTT (Asociația Germană pentru tehnologii trenchless), OGL (Asociația Austrică pentru tehnologii trenchless), ARACO (Asociația Română a Antreprenorilor de Construcții), PSC (Patronatul Societăților de Construcții).

Participarea la eveniment este gratuita pentru companiile de apa, firmele de proiectare si consultanta, firmele de constructii edilitare.

Pentru confirmarea de participare la eveniment va rugam contactati pe Maria Nae – Project Manager Trenchless Romania, maria.nae@trenchlessromania.ro, mobil 0724-550830