UTILAJUL IDEAL PENTRU FIBRĂ OPTICĂ TERRA-JET DJ 13

TERRA-JET DJ 13 este unul dintre cele mai puternice utilaje de foraj orizontal dirijat din clasa de 6 tone. Cu utilajul de foraj orizontal dirijat TERRA-JET DJ 13 puteți realiza foraje de până la 100 m lungime și lărgire de până la diametru de ø 300 mm. Motorul Diesel HA TZ are o putere de 55,4 kW (75 CP). Astfelde motoare sunt de obicei utilizate în utilajele de foraj orizontal dirijat din clasa 8-10 tone. Datorită puterii sale mari, motorul se rotește cu 2’300 rpm. Acest lucru reduce zgomotul și consumul de motorină. Motorul diesel HATZ se încadrează în cele mai recente norme de emisii de nivel 5 . Nu necesită AdBlue.

Având designul compact și mobilitatea sporită, DJ 13 are nevoie doar de 1,30 m spațiu de trecere. Utilajul poate fi condus cu o telecomandă, rapid și sigur.

VOLUM DE FORARE DE 95 LITRI/MIN
Pompa FMC de înaltă presiune este la bord. Cu un volum crescut de forare de 95 l/min, antreprenorii pot face față cu succes condițiilor dificile ale terenului. Opțional se poate comanda cu o pompă cu volum de forare de 160l/min.
SISTEM CU CILINDRU DUBLU („DIRECT RAM”) – FĂRĂ PIERDERI
Funcțiile de împingere și lărgire ale șeii de antrenare sunt acționate de un sistem de antrenare direct cu cilindru dublu („DIRECT RAM“), o soluție robustă, puternică, fără pierderi. Această nouă idee a producătorului TERRA permite forțe maxime de forare și lărgire, chiar la viteze reduse și cu o rampă scurtă a utilajului de forare. Cilindrul dublu funcționează în ambele sensuri cu o forță de 6 tone. În modul de lucru rapid, șaua de antrenare atinge 40 m/min. Șaua de antrenare este susținută de role în partea superioară, inferioară și pe laterale.

STAȚIE UNICĂ DE CONTROL
Suport ergonomic pentru operator.

PRĂJINI DE FORAJ DE ÎNALTĂ CALITATE
Prăjinile de foraj ale TERRA-JET DJ 13 au o lungime de 2,0 metri, ceea ce înseamnă schimbări mai puține de prăjini de foraj și o operare mai rapidă. Cu o rază de curbură de 28 m, puteți ocoli cu ușurință conductele existente în pământ. Magazia este echipată cu 90 m de prăjini de foraj.

LUMINI LED
Cu luminile LED integrate se poate lucra mai ușor pe înserat sau pe întuneric. Acestea luminează toată stația
de control și sistemul de forare.

RĂCITOR EXTERN DE ULEI
TERRA-JET DJ 13 are răcitorul de ulei în exterior, în spatele rampei de forare. Astfel răcitorul este în permanență înconjurat de aer proaspăt și rece. Răcitorul de ulei pornește printr-un termostat la o temperatură de peste 50° C (120° F).
PRIZĂ DE CONECTARE PENTRU UTILAJ
CU PORNIRE DIN GROAPĂ
DJ 13 este echipat standard cu o priză de conectare pentru utilajul cu pornire din groapă TERRA MINI-JET. Acesta pur și simplu folosește motorul și sistemul de mixare al utilajului DJ 13.

RAMPĂ RABATABILĂ
TERRA a dezvoltat o nouă rampă rabatabilă pentru utilajul de forare. Aceasta are două puncte de rotație cu
doi cilindri. Cu acest sistem unic, rampa utilajului se poate mișca de la 18 % până la 40 % (10 ° – 22 °). Șenila de cauciuc rămâne la sol până la o rabatare de 36 % pentru o stabilitate bună.