PIPELIFE RECOMANDĂ CONDUCTELE CORUGATE DIN POLIPROPILENĂ PENTRU CANALIZARE CU O DURATĂ DE VIAȚĂ DE PESTE 100 DE ANI

Infrastructurile subterane sunt liniile de viață ale comunităților noastre. Apa, energia, datele fac parte dintr-o viață sănătoasă și confortabilă. Pipelife, unul dintre liderii mondiali în producția de sisteme de alimentare cu apă și canalizare realizate din mase plastice prezintă soluția optimă pentru rețelele de canalizare menajere și pluviale prin utilizarea tehnologiei de ultimă generație pentru producția de cămine modulare injectate din polipropilenă și țevi corugate din polipropilenă. Având experiență internațională, validată în proiecte implementate în peste 26 de țări, specialiștii de la Pipelife explică avantajele utilizării noilor soluții bazate pe țevi corugate din PP și cămine injectate din PP, în comparație cu soluția utilizată în ultimele decenii, bazată pe cămine din beton și țevi rigide din PVC-U.

În ultimii ani, soluția oferită de Pipelife câstigă teren față de soluțiile clasice datorită performanțelor și avantajelor atât in perioada de execuție cât și de exploatare. Aceste avantaje sunt:

  • respectarea standardelor de produs;

  • etanșeitate 100% ceea ce înseamnă lipsa infiltrațiilor / exfiltrațiilor;

  • rigiditate și flexibilitate ridicate, ceea ce înseamnă pozarea la adâncimi mari și în soluri nefavorabile (de ex.: loess), precum și rezistență la sarcinile dinamice din trafic;

  • ușurință și rapiditate în instalare;

  • rezistența rețelei la acțiunea corozivă a fluidelor transportate;

  • rugozitatea mică și durata de viață de minim 100 de ani generează costuri de exploatare minime.

Kanalizacja Pragma