DIRINGER & SCHEIDEL – Acum și în România

DIRINGER & SCHEIDEL ROMANIA S.R.L.- Combină tradiția, inovația și viitorul în cadrul reabilitării conductelor fără decopertare

Beneficiarii publici și privați pot beneficia acum de consultanță la standarde internaționale din partea experților DIRINGER & SCHEIDEL, care dispun numai de un know-how complex pentru procedeele posibile ale reabilitării de conducte fără decopertare, ci aduc și echipamente tehnice inovatoare. Prin filiala DIRINGER & SCHEIDEL ROMANIA, expertiza germană este ușor accesibilă și dovedește a reprezenta o calitate deosebită și o garanție impecabilă a lucrărilor.

„TOTUL DINTR-O SINGURĂ SURSĂ“
Societatea DIRINGER & SCHEIDEL ROMANIA S.R.L. cu sediul în București a fost înființată prin achiziționarea firmei AMBIENT GENERAL CONSTRUCT SRL formată în 2002, și dispune de o experiență îndelungată în reabilitarea conductelor fără decopertare. Societatea mamă germană DIRINGER & SCHEIDEL (D&S) dispune de peste 100 de ani de know-how în domeniul construcțiilor și al reabilitării rețelelor de utilități publice prin tehnologii și echipamente inovatoare. Acum prin  filiala română, toate aceste procedee uzuale de reabilitare a conductelor sunt la îndemână tuturor companiilor din România. Dispunând de o paletă largă de produse, care cuprinde toate tehnicile de reabilitare de conducte moderne, pot fi realizate soluții individuale, aceasta însemnând adaptate la cerințele clienților, bine elaborate tehnic și totodată economice.

 

BP 1

NUMELE DE DIRINGER & SCHEIDEL ROMANIA, ESTE GARANȚIA CALITĂȚII
ȘI FIABILITĂȚII!
Faptul că societatea își întreține, repară și dezvoltă împreună cu alte firme din grupul de firme D&S echipamentele înalt tehnicizate, sublinează totala implicare pe care DIRINGER & SCHEIDEL ROMANIA S.R.L. o urmărește. Filiala din România este coordonată de Mihai Moroșan – Manager General, un expert apreciat în reabilitarea de conducte fără decopertare. Acesta are o experiență de peste 20 de ani în domeniul de reabilitare a rețelelor de utilități. Spectrul de lucrări al societății cuprinde toate procedeele relevante privind reabilitarea conductelor fără decopertare și prin intermediul acestora oferă soluții de reabilitare flexibile și la nevoie chiar și combinabile cu alte tehnici.

file

Mihai Moroșan, General Manager DIRINGER & SCHEIDEL ROMANIA
În cadrul reabilitării fără decopertare am putut consemna în anii trecuți multe progrese tehnice și această călătorie nu s-a sfârșit încă. Împreună cu echipa mea excelent constituită vom combina în continuare experiența în aplicarea și perfecționarea procedeelor de reabilitare tehnic inovatoare cu competența firmei noastre mamă, în scopul de a aduce clienților noștri un adevărat adaos valoric.”

DESPRE DIRINGER & SCHEIDEL ROMANIA
Societatea DIRINGER & SCHEIDEL ROMANIA S.R.L. cu sediul la București este o filiala a societății
germane DIRINGER & SCHEIDEL ROHRSANIERUNG GmbH &Co.KG. înființate în 1996. Ea este reprezentativă pentru un know-how vast precum și pentru tehnologii moderne și economice în domeniul de recondiționări de conducte cu curgere liberă și a celor sub presiune. Paleta de produse cuprinde toate procedeele de reabilitare uzuale și certificate. Atât de importanta asistare a clienților este asigurată de societate printr-o rețea de locații acoperitoare a întregului teritoriu al Germaniei și mai mult chiar și în alte țări europene. Managerul general al DIRINGER & SCHEIDEL ROMANIA SRL este Mihai Moroșan. În Europa DIRINGER & SCHEIDEL este reprezentat în domeniul reabilitării de conducte fără decopertare de următoarele filialele: D&S Réhatube S.A. în Luxemburg, TST-Robotics S.a.r.l. în Franța și Rotech Srl în Italia.

DIRINGER & SCHEIDEL ROHRSANIERUNG GmbH & Co. KG este unul dintre liderii de piață din industrie de mai bine de două decenii. Experiența de zeci de ani a contribuit la dezvoltarea și producția cu succes de noi sisteme, produse și componente tehnice pentru piața de reabilitare a conductelor.

BP