NO-DIG SOUTH AFRICA 2018

Cea de-a 36-a ediție a conferinței și expoziției internaționale No-Dig South Africa 2018 a avut loc în Cape Town în perioada 8-9 Octombrie. Evenimentul a fost găzduit de Societatea Africană pentru tehnologii trenchless (SASTT) și a reprezentat cadrul ideal pentru ca experți în domeniul forajelor orizontale din toată lumea să împărtășească din experiența și know how-ul lor. Expoziția din cadrul evenimentului a prezentat cele mai recente produse, servicii și tehnologii fără șanț deschis.

Pe parcursul celor două zile cei prezenți la eveniment au avut ocazia să asiste la sesiuni tehnice de prezentare a proiectelor și studiilor de caz privind utilizarea tehnologiilor de foraj orizontal dirijat. În cadrul ceremoniei de deschidere ce a avut loc în data 8 octombrie s-a susținut prezentarea „Deblocarea creșterii economice în Africa de Sud prin utilizarea tehnologiei de săpare fără șanț deschis”.

Sesiunile au fost moderate de un număr de experți notabili în domeniu precum Dr. Samuel Ariaratnam, fostul Președinte ISTT și co-autor al publicației – Linii directoare privind practicile HDD și Pipe Bursting, Președintele UKSTT – Matthew Izzard și Enrico Boi – Președinte ISTT și IDS GeoRadar North America