PRIME DRILLING – GAMĂ COMPLETĂ DE PRODUSE

PRIME DRILLING® produce instalaţii de foraj orizontal dirijat de la 300 la 6.000 kN forţă de tracţiune, coloane de foraj MDD «Multifunctional Directional Drilling» de la 400 la 6.000 kN forţă de tracţiune, pentru foraj dirijat orizontal sau vertical, precum şi instalaţiile Prime Pipe Pusher pentru montajul conductelor cu lungimea de la 6 m la 24 m şi diametru lde la 20” la 60”, ce dezvoltă în lanţul cinematic de instalare a conductelor forţe de împingere suplimentare de la 4.000 la 10.000 kN. Totodată, compania produce pompe de noroi de foraj, unităţi de preparare şi unităţi de reciclare a noroiului de foraj, precum şi toate accesoriile de foraj necesare.

Compania, prin cei circa 70 de specialiştii de excepţie ai săi din departamentele de concepţie, beneficiind de ani de experienţă, cunoştinţe solide şi idei inovatoare, oferă nu numai soluţii tehnologice adaptate proiectelor clienţilor, dar are şi capacitatea de a personaliza modelele de echipamente la specificaţiile solicitate de clienţi şi la cerinţele specifice ale fiecărui proiect.

Totodată, o investiţie într-un produs Prime Drilling oferă avantajul suplimentar al compatibilităţii universale cu furnizorii de piese şi asigură un record de neegalat în industria de foraj orizontal dirijat în ceea ce priveşte productivitatea echipamentelor, realizând astfel economii sigure de costuri pentru clienţi. În plus, înaltele standarde de siguranţă necesare în această industrie nu sunt îndeplinite numai în mod corespunzător, dar de multe ori sunt chiar depăşite.

Compania oferă clienţilor, pe lângă instruirea profesională necesară operării instalaţiilor HDD, şi posibilitatea de a participa la controlul şi pregătirea tehnică a instalaţiei, încă din stadiul de conceptualizare a proiectului şi până la instalarea ei pe şantier. Obiectivul companiei este de a optimiza succesul clienţilor în îndeplinirea angajamentelor asumate prin parteneriate statornice, un service de încredere şi implementarea de tehnologii inovatoare şi soluţii personalizate de design a produselor.

 

PREZENTARE PRODUSE:

PD 250/90 RP

Echipamentul de foraj orizontal dirijat PD 250/90 RP este una dintre instalaţiile cele mai solicitate de constructori. Instalația este echipată cu un puternic motor diesel de 470 kW, ce asigură o forţă de tracţiune de 2.500 kN şi un cuplu de 90 kNm, şi este oferit în 3 versiuni:
• Versiunea RP-T, cu echipamentul instalat pe un şasiu de semiremorcă cu axe tandem, uşor de transportat de la un şantier la altul, pe drumurile publice, cu un autotractor normal şi rapid de instalat pe şantier;
• Versiunea RP-F, cu echipamentul instalat pe un batiu-cadru de oţel, transportabil în containere standardizate;
• Versiunea RP-C, cu echipamentul instalat pe un şasiu autopropulsat, cu şenile, transportabil pe semiremorci joase.

La versiunea PD 250/90 RP-C, motorul diesel şi sistemul hidraulic pot fi montate pe şasiul autopropulsat sau pot fi furnizate separat, într-un container standardizat de 20´, la fel ca pentru celelalte două versiuni. Dacă agregatele de putere sunt livrate într-un container separat, atunci clientul poate opta pentru un motor diesel cu puterea de 330 kW, 470 kW si 570 kW.

PD 30/18 CU

La echipamentul compact de forare PD 30/18 CU, autopropulsat, cu şenile, toate agregatele ce
concură la realizarea unui foraj orizontal dirijat de calitate sunt acţionate de un motor diesel răcit cu apă ce dezvoltă 224 kW, asigurând astfel o forţă de tracţiune de 300 kN şi un cuplu de 18 kNm. Alimentarea instalaţiei cu ţevi de foraj precum şi funcţia retragere a capului rotativ de forare, cu acţionare hidraulică, este realizată cu precizie de un sistem tehnic cu cremalieră şi pinion (RP – Rack & Pinion). O caracteristică specială a echipamentului compact de forare este instalarea „on board” a pompei de noroi hidraulic.

Acest montaj economiseşte spaţiu în timpul transportului şi pe şantier, oferind, totodată, o mai mare flexibilitate. Prime Drilling, în intervalul 300 – 600 kN forţă de tracţiune, poate oferi o gamă completă de echipamente compacte de forare cu pompă „on board”.

Photo2
ÎMPINGATORUL DE ŢEVI PPP – PRIME PIPE PUSCHER

Echipamentele PPP, de la PPP 400 RP până la PPP 1000 RP, sunt folosite, în principal, pentru
suplimentarea forţei de împingere a ţevilor, dar şi de tragere, de la 4.000 kN, până la 10.000
kN, instalaţia acţionând în ambele sensuri. Aceste echipamente oferă astfel soluţia tehnică perfectă pentru aplicaţiile combinate în care sunt utilizate maşinile de forare a tunelurilor pentru instalarea conductelor cu diametrul de până la 60″.

Photo3