Sistemul RS MaxLiner® a fost convingător ca multi-talent pentru reabilitarea conductelor de 25 de ani

Cu o selecție extinsă de materiale de căptușeală, sisteme de rășini epoxidice de înaltă calitate și dispozitive pentru tehnologia de amestecare, inversare și întărire, RS Technik oferă contractorilor materialul și echipamentul potrivit pentru toate situațiile.

25 de ani de fiabilitate și flexibilitate în renovarea conexiunii casei cu RS MaxLiner®

Sistemul RS MaxLiner ® pentru reabilitarea țevilor de conectare a locuințelor a fost prezentat pe piața de reabilitare a țevilor pentru prima dată în 1996 și a obținut puncte în ultimii 25 de ani de utilizare, în special în ceea ce privește durabilitatea, flexibilitatea și varietatea.

Renovarea liniilor de racordare a caselor din interiorul și exteriorul clădirilor necesită foarte mult din partea sistemelor de renovare. Cursuri complexe de conducte cu mai multe coturi și modificări dimensionale, accesibilitate dificilă uneori doar dintr-o parte, modificări de material ale conductelor, încăperi înguste de subsol sau mici deschideri de inspecție – există o varietate în zona de conectare a casei. În interiorul clădirilor trebuie respectată și ordonanța de apărare împotriva incendiilor și în conducte au efect temperaturi ale apelor uzate de peste 90°C. Materialele trebuie să poată rezista efectelor pe termen lung ale substanțelor chimice, în special din utilizarea casnică și industrială a agenților de curățare.

Materialele de căptușeală flexibile ale RS MaxLiner®, în combinație cu sistemul de rășini epoxidice de înaltă calitate RS MaxPox®, se caracterizează prin capacitatea lor de a se îndoi (se îndoaie până la 90°C) și flexibilitate diferită pentru modificări de până la patru dimensiuni.

O varietate de materiale pentru soluția dvs. personalizată

Această varietate de cerințe necesită soluții personalizate pentru renovarea conductelor. În cei 25 de ani de existență, sistemul RS MaxLiner® a fost în mod constant extins în ceea ce privește materialele și tehnicile sale, astfel încât diversele provocări în utilizare să poată fi îndeplinite cu siguranță. Rășinile epoxidice MaxPox de înaltă calitate asigură rezistență chimică și temperaturi ridicate ale apei uzate. Se întăresc fiabil în toate condițiile locale existente și prezintă cele mai bune proprietăți pe termen lung. Conectarea rășinilor MaxPox cu diferitele materiale vechi de țeavă fără migrare în spate permite instalații de lungă durată deschise și restabilește conexiunile etanșe în zona inaccesibilă.

MaxLiner cu două straturi impresionează la schimbarea dimensiunilor de la DN 300 la DN 400

Varietatea materialelor de căptușeală oferă o selecție orientată spre proiect. Căptușeala flexibilă din pâslă MaxLiner Flex 4D permite până la patru modificări de dimensiune.