W.P.R. Service Srl
DE 30 DE ANI ÎN SECTORUL FĂRĂ SĂPĂTURI

WPR Service Srl este o companie specializată în lucrări cu impact redus asupra mediului (tehnologii fără
șanțuri) pentru instalarea, înlocuirea și reabilitarea infrastructurilor subterane fără a fi nevoie de efectuarea
de excavații deschise sau cu o utilizare redusă a acestora. Printre tehnologiile utilizate care fac parte din
așa-numitele tehnologii „NO-DIG” (fără excavare), WPR se mândrește cu douăzeci de ani de experiență în
tehnologia CIPP (cured in place pipe) referitoare la reabilitarea fără șanț a țevilor de canalizare gravitaționale orizontale și verticale (în sectorul construcțiilor) de la diametre variabile de la 80 mm la 2000 mm; inspecție video robotică și cartografiere a canalizării; căutarea scurgerilor de apă; căptușeală strânsă și căptușeală lose fit (reabilitarea conductelor sub presiune) cu tubul exclusiv ASOE al cărui WPR Service Srl este distribuitor oficial în Italia; cric pentru țevi în special pentru diametre mai mari de 1000 mm.
W.P.R. Service are un portofoliu de lucrări executate de peste 200 km de țevi reabilitate cu tehnologia CIPP Cured in place Pipe (având dimensiuni de la DN 100 mm până și chiar peste
DN 2000 mm).


COMPANIA ESTE SPECIALIZATĂ ÎN REABILITAREA CONDUCTELOR DE:
• apă potabilă și apă-canal;
• termoficare;
• gaze naturale;
• petrol; utilizând tehnologiile:
• CIPP Cured in place Pipe;
• CEMENT MORTAR LINER;
• Tehnologia exclusivă FIRST PIPE care utilizează o tubulatura exclusivă ASOE (între 150 mm și 1200 mm), capabilă să reziste la presiuni mari.


W.P.R. Service Srl a realizat, în urmă cu câțiva ani, lucrări de Pipe Jacking (circa 2.000 m) pentru țevi DN 1200 mm în București, în cartierul Henry Coandă. W Dl. Michele Libraro, expert în anticoroziune, a realizat în acest sector, proiecte semnificative în întreaga lume: Kazahstan, Indonezia, Cuba, Deșertul Atacama Chile. Timp de mai bine de 10 ani a fost membru al Consiliului Asociației Italiene IATT și a participat la mai multe proiecte europene de cercetare pentru dezvoltarea de noi tehnici de reabilitare conducte prin cămășuire (relining). Este lector pentru aceste tehnologii la diferite masterate de inginerie hidraulică și de mediu.


A fost lector pentru un proiect italian pentru dezvoltarea și promovarea tehnologiilor No-Dig
în toate țările riverane Mării Mediterane.